OpenWrt/LEDE Project

  • Status Closed
  • Percent Complete
    100%
  • Task Type Bug Report
  • Category Base system
  • Assigned To
    Mathias Kresin
  • Operating System All
  • Severity Medium
  • Priority Very Low
  • Reported Version lede-17.01
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Votes
  • Private
Attached to Project: OpenWrt/LEDE Project
Opened by David Lutz - 13.07.2017
Last edited by Mathias Kresin - 15.07.2017

FS#904 - Allnet ALL0315N crashes when updating from OpenWRT to LEDE

Currently, we have a ALL0315N running Gluon 2016.2.5 (based on OpenWRT CC)
When upgrading to Gluon 2017.x (based on LEDE 17.01), the router hangs. After a powercycle the router starts again with the old firmware.
Unfortunatelly, the router is hanging in 8m height and is therefore quite unreachable for debugging. And, of course, it is the only one we have.

Has anyone that device and is able to doublecheck that?

I had contact with Allnet regarding that issue, and they told me that Daniel Golle worked for them at that time, adding support to OpenWRT for that router.

Closed by  Mathias Kresin
15.07.2017 08:51
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  

Fixed with ht tps://git.lede-project.org/9fe9175c2f674 607f8e26214b45382591c27f54a. The fix will be included in the next release.

David Lutz commented on 13.07.2017 12:23

Log:

root@Muensterplatz-BS:/tmp# sysupgrade gluon-ff3l-hoho-v2017.1.1\+001-allnet-all
0315n-sysupgrade.bin
rootfs doesn't have JFFS2 end marker
Image check 'platform_check_image' failed.
root@Muensterplatz-BS:/tmp#

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing