OpenWrt/LEDE Project

  • Status Unconfirmed
  • Percent Complete
    0%
  • Task Type Bug Report
  • Category Base system
  • Assigned To No-one
  • Operating System All
  • Severity Low
  • Priority Very Low
  • Reported Version Trunk
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Private
Attached to Project: OpenWrt/LEDE Project
Opened by Wolf Rogner - 01.08.2021

FS#3959 - Adding 802.11s mesh network to Archer C7 does not work ooB

Supply the following if possible:
- Device problem occurs on

  TP-Link Archer C7 v2, Archer C7 v5

- Software versions of OpenWrt/LEDE release, packages, etc.

  21.02_rc3 
  (downloaded from here: 
  - https://firmware-selector.openwrt.org/?version=21.02.0-rc3&target=ath79%2Fgeneric&id=tplink_archer-c7-v2, 
  - https://firmware-selector.openwrt.org/?version=21.02.0-rc3&target=ath79%2Fgeneric&id=tplink_archer-c7-v5)

- Steps to reproduce

1. Flash router with prepared image
2. replace wpad-mesh with wpad-mesh-wolfssl (why on earth did you replace openssl with wolfssl?)
2. Create an 802.11s Mesh Point

→ with the default images, wireless is not associated
→ 802.11s link is not established

- Steps to remedy

replace

  ath10k-firmware-qca988x-ct

with

  ath10k-firmware-qca988x

reboot

Mesh network will get associated to the wlan device, mesh starts to work

Wish:
Please replace firmware in standard images as this error is not easy to identify and find a fix.


Wolf Rogner commented on 01.08.2021 15:08
Chen Minqiang commented on 14.12.2021 23:52

same issue report here.
mt76 or ath10k** same issue.

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing