OpenWrt/LEDE Project

  • Status Unconfirmed
  • Percent Complete
    0%
  • Task Type Bug Report
  • Category Base system
  • Assigned To No-one
  • Operating System All
  • Severity Critical
  • Priority Very Low
  • Reported Version openwrt-21.02
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Private
Attached to Project: OpenWrt/LEDE Project
Opened by davide - 24.05.2021

FS#3823 - ethernet down after reboot

the problemi is with turris omnia and owrt 21.02-rc1 , fresh installation, no additional package
the turris is connected to
wan device
a second wan device (lan4)
a raspberry (lan3)
a switch (lan2)

all work with the 19.07.7
logread https://pastebin.com/XbzQL9aN ip address https://pastebin.com/9hcES8WQ

after upgrading to 21.02.0-rc1 at first reboot , i have in the serial console an error about “partx: /dev/mmcblk0 delete/adding” , i don’t know if it is normal or not
https://pastebin.com/g3CL8j1f

at first boot , here logread https://pastebin.com/V7Tsuvbd
i lost the device on the lan2 , it says “LOWERLAYERDOWN” and no led light on, but the user is connected https://pastebin.com/0033LAnL

if i reboot , here logread https://pastebin.com/8yxyvyL5 , i lost the other lan3 device , no light on https://pastebin.com/BmwRj5B3

no matter if i reboot the device or power it on/off
the front panel led litgh on according to the ip address state (UP/DOWN)

reverting to 19.07.7 , solve the problem

tried 3 time to flash 21.02 , same beahviour

 


Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing