OpenWrt/LEDE Project

  • Status Unconfirmed
  • Percent Complete
    0%
  • Task Type Bug Report
  • Category Base system
  • Assigned To No-one
  • Operating System All
  • Severity Medium
  • Priority Very Low
  • Reported Version openwrt-19.07
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Private
Attached to Project: OpenWrt/LEDE Project
Opened by Fabio Cecamore - 31.05.2020

FS#3139 - OpenWRT 19.07.03 - WiFi unstable - STA-OPMODE-SMPS-MODE-CHANGED

Hello there,
I just upgraded my perfectly working TP-Link TL-WDR4900 v1 from LEDE 17 to the latest OpenWRT firmware available: 19.07.03

Unfortunately now, some WiFi 2.4GHz clients got stuck on wifi, they cannot even ping the router, the only way to fix it is to manually disconnect and reconnect them.

This is the log from the router in that specific moment:
May 30 22:26:01 Router hostapd: wlan1: STA-OPMODE-SMPS-MODE-CHANGED 83:20:75:40:f3:a0 static
May 30 22:26:11 Router hostapd: wlan1: STA-OPMODE-SMPS-MODE-CHANGED 83:20:75:40:f3:a0 dynamic
May 30 22:38:59 Router hostapd: wlan1: STA-OPMODE-SMPS-MODE-CHANGED 83:20:75:40:f3:a0 static
May 30 22:38:59 Router hostapd: wlan1: STA-OPMODE-SMPS-MODE-CHANGED 83:20:75:40:f3:a0 dynamic
May 30 22:39:03 Router hostapd: wlan1: STA-OPMODE-SMPS-MODE-CHANGED 83:20:75:40:f3:a0 static
May 30 22:39:04 Router hostapd: wlan1: STA-OPMODE-SMPS-MODE-CHANGED 83:20:75:40:f3:a0 dynamic
May 30 22:39:12 Router hostapd: wlan1: STA-OPMODE-SMPS-MODE-CHANGED 83:20:75:40:f3:a0 static
May 30 22:39:13 Router hostapd: wlan1: STA-OPMODE-SMPS-MODE-CHANGED 83:20:75:40:f3:a0 dynamic

In order to reproduce the bug I have just to increase the traffic (download a big file on wifi)

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing