OpenWrt/LEDE Project

  • Status Unconfirmed
  • Percent Complete
    0%
  • Task Type Bug Report
  • Category Base system
  • Assigned To No-one
  • Operating System All
  • Severity Low
  • Priority Very Low
  • Reported Version Trunk
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Private
Attached to Project: OpenWrt/LEDE Project
Opened by Colin McInnes - 25.07.2019

FS#2407 - wdr3600 5ghz wireless keeps cutting out

Supply the following if possible:

- Device problem occurs on
TL WDR3600 v1

- Software versions of OpenWrt/LEDE release, packages, etc.
Powered by LuCI Master (git-19.204.23774-bd44189) / OpenWrt SNAPSHOT r10574-273b803623 (also tried with 18.06.01 & 02 & 04)
Atheros AR9580

- Steps to reproduce

 

Set up Wireless 5g to Canada, N mode, auto channel, auto power, 20 Mhz width.

wireless wlan1 will not associate.

root@OpenWrt:~# iwinfo wlan1 info
wlan1 ESSID: “Wrigley5”

        Access Point: E8:DE:27:FF:9F:99
        Mode: Master  Channel: 149 (5.745 GHz)
        Tx-Power: 19 dBm  Link Quality: unknown/70
        Signal: unknown  Noise: -95 dBm
        Bit Rate: unknown
        Encryption: WPA2 PSK (CCMP)
        Type: nl80211  HW Mode(s): 802.11an
        Hardware: 168C:0033 168C:A120 [Atheros AR9580]
        TX power offset: none
        Frequency offset: none
        Supports VAPs: yes  PHY name: phy1
Sven Schönhoff commented on 26.07.2019 06:43

Could you please provide the full system log?

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing