OpenWrt/LEDE Project

  • Status Closed
  • Percent Complete
    100%
  • Task Type Bug Report
  • Category Base system
  • Assigned To No-one
  • Operating System All
  • Severity Medium
  • Priority Very Low
  • Reported Version All
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Votes 1
  • Private
Attached to Project: OpenWrt/LEDE Project
Opened by Sam Bozman - 31.12.2018
Last edited by Ted Hess - 20.02.2019

FS#2037 - Dropping frame due to full tx queue 2

Router: Asus RT-N56U

Firmware Version: OpenWrt 18.06.1 r7258-5eb055306f / LuCI openwrt-18.06 branch (git-18.228.31946-f64b152)

Kernel Version: 4.14.63

Dropping frames. This causes the 2 radios to quit working. They show connected but devices do not get any data. You need to reboot the system.

If you look at the log (with jedit or notepad++) you will see at line 12 I had to reboot the system. The rest of the log shows the same pattern over and over, but the system hangs on through the problems. However, I seldom get through a day or 2 before I need to reboot to get the radio’s functioning again.
I did notice, before each section where the frames start dropping off, you will see the system with this:
Mon Dec 31 05:43:26 2018 daemon.info dnsmasq-dhcp[1718]: read /etc/ethers - 0 addresses

Right after this ‘read?’ command is where the problems always seem to start. You can see this in the numerous sections where there are blocks of frames being dropped.

Thanks
Sam Bozman

This task is a sub task of  FS#2018 - Wifi stops working until reboot 
Closed by  Ted Hess
20.02.2019 13:39
Reason for closing:  Fixed
Sam Bozman commented on 31.12.2018 15:58

I had a new radio disconnected this morning and here is the log that shows this. I have only copied the log from the last block of disconnects up until my radios actually quit working and I am about to reboot the system.

Thanks
Sam Bozman

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing