OpenWrt/LEDE Project

  • Status Unconfirmed
  • Percent Complete
    0%
  • Task Type Bug Report
  • Category Base system
  • Assigned To No-one
  • Operating System All
  • Severity Critical
  • Priority Very Low
  • Reported Version lede-17.01
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Votes
  • Private
Attached to Project: OpenWrt/LEDE Project
Opened by Curtis Hacker - 01.05.2018

FS#1528 - Archer C7 v2 cannot

Supply the following if possible:
- Device problem occurs on
- Software versions of OpenWrt/LEDE release, packages, etc.
- Steps to reproduce

 


Curtis Hacker commented on 01.05.2018 22:25

Wow I totally hit enter waaaaaaaay too soon, super sorry.

There is a long standing bug apparently over 3 years old, from even openwrt on this device.

I am able to confirm that the fix from comment #8 @ on the old openwrt ticket 18680 does indeed solve the issue.

The issue is pretty painful, upon rebooting, or loss of power just on the LEDE device, it is unable to acquire a new/same ip from dhcp. Restarting the modem alleviates this issue but is obviously a total walk around the actual issue.

Moving the ports and swapping the wan/lan ifnames across completely solves this issue. The device reboots, grabs its old IP and all is well in the world

Richard Scott commented on 31.07.2018 14:19

This now happens to me every update on my C7v2.

I regularly apply a snapshot when available and in the last few weeks I have had to restart the device by disconnecting power each time I update it... it never used to be like that.

I will try the fix in the other ticket.

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing