OpenWrt/LEDE Project

  • Status Closed
  • Percent Complete
    0%
  • Task Type Bug Report
  • Category Base system
  • Assigned To No-one
  • Operating System All
  • Severity High
  • Priority Very Low
  • Reported Version lede-17.01
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Private
Attached to Project: OpenWrt/LEDE Project
Opened by Piotr Maksymiuk - 26.01.2018
Last edited by Adrian Schmutzler - 19.06.2020

FS#1302 - Clients become unroutable after some time on wifi

I’m on 17.01.4, on a TP-Link C2600. After some time, some clients become unroutable from other clients, but are still perfectly fine from the router itself. For example, a printer on wifi is invisible on my mac after some time, but if I ssh to the router, and ping it, it’s still there and responding to packets.

From laptop:
PING rxv679.lan (10.1.1.52): 56 data bytes
Request timeout for icmp_seq 0

From router:
PING rxv679 (10.1.1.52): 56 data bytes
64 bytes from 10.1.1.52: seq=0 ttl=64 time=3.284 ms
64 bytes from 10.1.1.52: seq=1 ttl=64 time=3.576 ms

This doesn’t seem to happen to anything connected to ethernet. I don’t really know how to debug this further, so any hints would be welcome. Also, there doesn’t seem to be a definite time when this occurs. Reconnecting the client seems to fix it.


Closed by  Adrian Schmutzler
19.06.2020 11:23
Reason for closing:  Won't fix
Additional comments about closing:  

LEDE-17.01 has reached EOL (end of life). This bug has been closed automatically. If the problem persists with a newer version, please file an appropriate new bug report for that version.

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing