OpenWrt/LEDE Project

  • Status Assigned
  • Percent Complete
    0%
  • Task Type Feature Request
  • Category Base system
  • Assigned To
    Florian Fainelli
  • Operating System All
  • Severity Low
  • Priority Very Low
  • Reported Version Trunk
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Private
Attached to Project: OpenWrt/LEDE Project
Opened by Daniel Kang - 25.11.2017
Last edited by Adrian Schmutzler - 14.11.2019

FS#1190 - NETGEAR WNDR3800 USB LED trigger not work properly!

When I plug USB device in USB port, USB is working。I can copy data to usb device. The USB LED show green。But when the data is copying to usb device, the usb led do not blink, just is always green. I select usb trigger and select usbport hub1 and port1. It does not blink too. It means trigger dont work.

model: NETGEAR WNDR3800
Firmware Version LEDE Reboot SNAPSHOT r5420-332438b / LuCI Master (git-17.328.04231-802d5b6)
Kernel Version 4.9.63

By the way, my device work properly in 15.05.1 and 14.07. When I flash LEGE, it have been found this problem.

Project Manager
Florian Fainelli commented on 25.11.2017 17:48

I can confirm this happens on my Netgear WNDR4300 as well using kernel 4.4. Using a different type of trigger works fine though (e.g: netdev, timer etc.). It is not clear to me where the problem is coming from yet.

Project Manager
Florian Fainelli commented on 26.11.2017 02:42

After chatting with Rafal it became clear that blinking on activity is not currently supported. I will try get that done.

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing