OpenWrt/LEDE Project

  • Status Closed
  • Percent Complete
    100%
  • Task Type Bug Report
  • Category Kernel
  • Assigned To No-one
  • Operating System All
  • Severity Critical
  • Priority Very Low
  • Reported Version All
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Votes 2
  • Private
Attached to Project: OpenWrt/LEDE Project
Opened by Manus Freedom - 19.10.2017
Last edited by Mathias Kresin - 20.04.2018

FS#1079 - Wifi 5GHz & Kernel 4.4 vs 4.9 [Netgear R8000/bcm53xx]

Tested on Netgear R8000/bcm53xx
LEDE Reboot SNAPSHOT r5099-5fff2f4 / LuCI Master (git-17.289.64212-462779c)

Since Kernel 4.9, the Wifi 5GHz (radio 0 and radio 2) does not work: visible, but unable to connect or disconnected after few seconds (unable to receive IP at all).

Today, I tested to compile the build but with the previous kernel 4.4, all Wifi 5GHz work.

The LEDE config (on the device) are strictly identical between both tests.

Attached all files about both build.

Closed by  Mathias Kresin
20.04.2018 15:51
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  

Fixed with the switch to Kernel 4.14.

Project Manager
Mathias Kresin commented on 06.04.2018 09:43

In the meantime bcm53xx was switched to kernel 4.14. Please test if the issue persists.

Manus Freedom commented on 06.04.2018 16:53

I switched to 4.14 this week, so I will test it in next days.

Manus Freedom commented on 07.04.2018 10:35

I did some test to day, it is stable.
I will continue during 2-3 days, if it's ok, I will close this issue.

Manus Freedom commented on 10.04.2018 07:02

All continue to work well.

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing